Go to content
Web (87)

Degustační večer s Romanem Paulusem – co chod, to skutečná perla francouzské kuchyně

1. března od 18:00 jsme pro vás připravili největší GASTRONOMICKOU UDÁLOST jakou jsme kdy ve SPIELBERGU měli!

Na téma vysoké francouzské kuchyně Roman Paulus představí originální jídla z typických francouzských surovin a podle receptů jeho vlastních a které načerpal na své kuchařské praxi v nejlepších francouzských restaurací a posléze je reprezentoval v michelinské restauraci hotelu ALCRON Prague.

Co chod, to skutečná perla francouzské kuchyně naservírovány v 6chodovém menu:
Amuse bouche
▪️
Gratinová ústřice s omáčkou Béarnaise
▪️
Paštika z husích foie gras s rozinkami a hruškou
▪️
Topinamburový krém s uzeným úhořem a lanýži
▪️
Halibut pošírovaný v olivovém oleji se slávkami a šafránovou omáčkou
▪️
Dančí hřbet a klobása, červená řepa, pohanka a uzený morek
▪️
Klasický tarte tatin, parfait glacé Grand marnier

Věříme, že s Romanem Paulusem je to oboustranná láska, líbí se nám osobitý styl tohoto šéfkuchaře, jsme rádi, že je rád v naší kuchyni a taky si rád vychutná sklenku našeho vína. Je to pro nás vždy ohromná událost mít možnost pozorovat z blízka jeho michelinské umění a vy tu možnost máte také právě 1. března 2024.

📍Kde? Vinařství SPIELBERG, Archlebov
📆Kdy? 1. března od 18:00 hodin
Cena za toto skvostné menu 2 500 Kč
Objednejte si tento výjimečný zážitek na našem e-shopu nebo☎️774 288 128 / ✉️rezervace@spielberg.cz