
Degustační večer s Romanem Paulusem – co chod, to skutečná perla francouzské kuchyně
1. března od 18:00 jsme pro vás připravili největší GASTRONOMICKOU UDÁLOST jakou jsme kdy ve SPIELBERGU měli!
Na téma vysoké francouzské kuchyně Roman Paulus představí originální jídla z typických francouzských surovin a podle receptů jeho vlastních a které načerpal na své kuchařské praxi v nejlepších francouzských restaurací a posléze je reprezentoval v michelinské restauraci hotelu ALCRON Prague.
Co chod, to skutečná perla francouzské kuchyně naservírovány v 6chodovém menu:
Amuse bouche

Gratinová ústřice s omáčkou Béarnaise

Paštika z husích foie gras s rozinkami a hruškou

Topinamburový krém s uzeným úhořem a lanýži

Halibut pošírovaný v olivovém oleji se slávkami a šafránovou omáčkou

Dančí hřbet a klobása, červená řepa, pohanka a uzený morek

Klasický tarte tatin, parfait glacé Grand marnier

Gratinová ústřice s omáčkou Béarnaise

Paštika z husích foie gras s rozinkami a hruškou

Topinamburový krém s uzeným úhořem a lanýži

Halibut pošírovaný v olivovém oleji se slávkami a šafránovou omáčkou

Dančí hřbet a klobása, červená řepa, pohanka a uzený morek

Klasický tarte tatin, parfait glacé Grand marnier
Věříme, že s Romanem Paulusem je to oboustranná láska, líbí se nám osobitý styl tohoto šéfkuchaře, jsme rádi, že je rád v naší kuchyni a taky si rád vychutná sklenku našeho vína. Je to pro nás vždy ohromná událost mít možnost pozorovat z blízka jeho michelinské umění a vy tu možnost máte také právě 1. března 2024.


Cena za toto skvostné menu 2 500 Kč