Degustační večer s Romanem Paulusem – co chod, to skutečná perla francouzské kuchyně
1. března od 18:00 jsme pro vás připravili největší GASTRONOMICKOU UDÁLOST jakou jsme kdy ve SPIELBERGU měli!
Na téma vysoké francouzské kuchyně Roman Paulus představí originální jídla z typických francouzských surovin a podle receptů jeho vlastních a které načerpal na své kuchařské praxi v nejlepších francouzských restaurací a posléze je reprezentoval v michelinské restauraci hotelu ALCRON Prague.
Co chod, to skutečná perla francouzské kuchyně naservírovány v 6chodovém menu:
Amuse bouche
Gratinová ústřice s omáčkou Béarnaise
Paštika z husích foie gras s rozinkami a hruškou
Topinamburový krém s uzeným úhořem a lanýži
Halibut pošírovaný v olivovém oleji se slávkami a šafránovou omáčkou
Dančí hřbet a klobása, červená řepa, pohanka a uzený morek
Klasický tarte tatin, parfait glacé Grand marnier
Gratinová ústřice s omáčkou Béarnaise
Paštika z husích foie gras s rozinkami a hruškou
Topinamburový krém s uzeným úhořem a lanýži
Halibut pošírovaný v olivovém oleji se slávkami a šafránovou omáčkou
Dančí hřbet a klobása, červená řepa, pohanka a uzený morek
Klasický tarte tatin, parfait glacé Grand marnier
Věříme, že s Romanem Paulusem je to oboustranná láska, líbí se nám osobitý styl tohoto šéfkuchaře, jsme rádi, že je rád v naší kuchyni a taky si rád vychutná sklenku našeho vína. Je to pro nás vždy ohromná událost mít možnost pozorovat z blízka jeho michelinské umění a vy tu možnost máte také právě 1. března 2024.
Kde? Vinařství SPIELBERG, Archlebov
Kdy? 1. března od 18:00 hodin
Cena za toto skvostné menu 2 500 Kč
Kdy? 1. března od 18:00 hodin
Cena za toto skvostné menu 2 500 Kč
Objednejte si tento výjimečný zážitek na našem e-shopu nebo774 288 128 / rezervace@spielberg.cz