Sylvánské zelené 2017, kabinetní, suché
cukr: 2,2 g/l, kyseliny: 6,9 g/l, alkohol: 12 %
situace: Roušky
Jste ohleduplní k ostatním, nosíte roušku, ale vadí Vám, že si nemůžete užívat vůně jara? Přinášíme Vám jej v podobě Sylvánu s vůní lučních květin, bylin a čerstvých citrusů. Zelená je barva jara!
Pinot Gris 2018, výběr z hroznů, polosladké
cukr: 15,3 g/l, kyseliny: 5,8 g/l, alkohol: 13,5 %
situace: Nejistota
Co dělat, když Vás přepadnou obavy? Obalit si nervy něčím polo/sladkým – nejlépe naším Rulandským šedým s tóny mandarinek a medu s lehce minerálním závěrem.
Ryzlink vlašský Organic 2015, pozdní sběr, suché
cukr: 6 g/l, kyseliny: 6,3 g/l, alkohol: 12 %
situace: Nekonečné uklízení
Všichni jste stále doma a přesto nestíháte uklízet? Inspirujte se u viniční cikády. Ta má vystaráno, žije pouze v nejčistším prostředí, jako je naše vinice Pleštice, odkud pochází tento nazrálý Vlašák s neobyčejnou etiketou, na které se podílel Dan Bárta.
Ryzlink rýnský Gourmet 2013, pozdní sběr, polosuché
cukr: 14,4 g/l, kyseliny: 7,8 g/l, alkohol: 11 %
situace: Hledání rovnováhy
Jak pěstovat vnitřní rovnováhu? Nazrálým Rýňákem ze SPIELBERGU. Kyselina je v harmonii se zbytkovým cukrem, ovocitost s minerálností, tělo s alkoholem...
Doslova zenové víno.
Chardonnay Austerlitz 2017, pozdní sběr, suché
cukr: 0,9 g/l, kyseliny: 5,1 g/l, alkohol: 13,5 %
situace: Co se ještě naučit?
Naučili jste se maďarsky, absolvovali online kurz potápění a nevíte co dál? Naučte se rozeznávat vína, která zrála v prémiových sudech. Výborně poslouží Chardonnay AUSTERLITZ, které zrálo 12 měsíců v sudech slavného bednářství MERCIER.
Pinot Noir 2019, pozdní sběr, suché
cukr: 0,1 g/l, kyseliny: 4,9 g/l, alkohol: 13 %
situace: Naděje
Vyhlížíte světlo na konci tunelu? Zkuste to ve společnosti mladého Pinotu. Má velký příslib do budoucna, kdy plně rozvine svůj potenciál, ale již nyní se můžete těšit jeho lehkosti a ovocností.
- Název:
- KPZ kolekce
- Číslo šarže:
- KOL202004